maandag 30 mei 2011

Zonnig Zeeland

Vandaag was het schitterend weer. We stapten op de fiets en begonnen met tegenwind richting Domburg, West-Kapelle en een mooi natuurontwikkelingsbegied daartussen te fietsen. We vonden twee geocaches en bekeken de jonge kluten, dwergsterntjes, geringde lepelaars en broedende tureluurs.
Het was een prachtig landschap. (Er staat ineens een streepje onder de tekst, maar ik weet niet hoe dat komt). We reden weer verder door het Zeeuwse landschap. Langs en over de duinen. Door bosjes en door weide- en akkerlanden. Tot we in Vlissingen waren. Daar bogen we af naar de binnenlanden van Walcheren om in MNiddelburg uit te komen. (Eindelijk een stukje wind mee!)Wat een schitterend stadje is Middelburg toch.

Daarna reden we weer richting kust. Deze keer de kust van het Veerse meer. We kwamen al erg snel in Veere. Haast een nog mooier stadje.
Aan de haven zaten we lekker op een terrasje en genoten van het prachtige weer.
Daarna fietsten we weer verder naar Vrouwenpolder, naar onze bus. De wind was enigszins gedraaid dus Zeeland deed zichzelf weer eens eer aan. De hele weg naar de bus weer tegenwind! Dit keer gingen we maar eens zelf koken en binnenzitten omdat het ineens regende.

Geen opmerkingen: