zondag 31 maart 2013

winterse paas

Jelka, Stijn en Fenna (afgekort JSF) kwamen een nachtje bij ons logeren. We haalden ze op van het station in Amsterdam en gingen eerst even naar het Ilperveld.  Jelka moest toch even zien wat voor een prachtig paneel ze mede gemaakt had

De artiest bij het informatiepaneel

terwijl Jelka, Stijn en ik een multicache probeerden op te lossen, liep Niels met Fenna  gewoon rond
Ook nog even poseren met collega Bas
Daarna gingen we naar huis waar we eerst gingen eten. Zo'n kleintje heeft nu eenmaal een strak schema waar je je maar het beste een beetje kunt houden voor het grootste gebruiksgemak. Zie hier een schattig filmpje van Fenna die net lekker gegeten had. Daarna gingen wwe bij Jaap en Diane langs om even naar de lammetjes te kijken. Voor het volkomen Paasgevoel van Jelka. Altijd leuk!


Het was in het zonnetje zo warm dat er zelfs hommels en bijen op de wilg zaten.

Het was zulk lekker weer dat we in het zonnetje in de tuin een kopje thee/koffie konden drinken. Toen Fenna ook wakker werd en kennis had gemaakt met Isabella, moest ze toch ook even naar de lammetjes kijken. Hier zie je daar een klein filmpje van.
Kennismaken met Isabella.

genieten in het zonnetje

Lammetjes kijken
Opa en kleinkind, samen even de technische mogelijkheden van een i pad aan het bestuderen

's Avonds eieren versieren en verstoppen zodat we ze morgen kunnen zoeken!
Na het eieren zoeken, koffiedrinken en lunchen met Mirjam, brachten wij JSF naar station Amersfoort omdat de NS er weer eens een zooitje van maakte. Wij wilden meteen even Amersfoort in. In Amersfoort heerste echter een verschrikkelijke sneeuwstorm. Da's niet leuk. Dan maar naar huis. Bij Naarden werd het weer een stuk beter. Wij dus even een rondje Naarden vesting en daar nog even snel vier caches gescoord. Ook leuk!
Naarden en vesting

Waar groeien die eiken op? Vraag je je altijd af.

We mochten de vesting ook nog even in. Verkleumd maar tevreden reden we daarna naar huis terug.

Geen opmerkingen: