zondag 14 april 2013

Brabant...niet ons ding

Vannacht hadden we doorgebracht op een veldje dat net lekker met drijfmest bemest was op een "kleine" boerencamping. Gelukkig was er wel een feestje (van anderen) dat tot 5 uur 's ochtends lekker keiharde Brabantse gezelligheidsmuziek uitbraakte en waren 's morgens de douches nog op slot, want de 50 stacaravans, hebben zelf een douche. Nou ja, de camping lag zo'n beetje in het natuurgebied de Maashorsten, dus we konden al vroeg aan de wandel.
Pijpenstrootjes heideveld. Mwah...

Kijk, da's wel leuk. Parende padden.

In dit vennetje.
 Jammer genoeg was dit natuurgebied meer een groot recreatiegebied. Overal wegen en paden. Je werd constant van je sokken gereden door mountainbikers, wielrenners, motorcrossers, ruiters en aangespannen paarden. Als je dat overleefd had, stuitte je op de jagersvereniging en de herdershondentraining. Niet ons ding.
Maar ja, dan zat er ineens wel een geelgors.

Ineens belandden wij op de kabouterwandeling. Ze zijn hier echt in drommen!
Deze kabouterinvasie eindigde in een volkomen kabouterorgie! We kochten er twee om als travelbug de wereld te laten veroveren.
Na deze wandeling was het tijd om ons feestpakje aan te trekken en naar de verjaardag van Kerst te gaan. Brabantse koffietafel.... Nog meer Brabant!
Optreden voor opa...

de 70+ tafel

Heerlijk in de tuin

Geen opmerkingen: