vrijdag 27 november 2015

Feest in Spicewood. Thanksgiving, Trouwen en Sinterklaas

Donderdag, Thanksgivingday, gingen we richting Spicewood waar Chaja en John een grote blokhut gehuurd hadden. Voor we daarheen gingen gingen wij met Dajo eerst nog naar Pace Bend State Park. Het was nogal regenachtig dus veel hebben we niet gewandeld, maar we zagen toch een renkoekoek en meer dieren.
kalkoenen

eekhoorn

Californische Gaai
 Daarna gingen we naar de blokhut waar we gezellig met z'n allen buiten zaten en allerlei mensen aan het koken waren, vooral John en Chaja want zij verzzorgden het Thanksgiving diner

Happy Thanksgiving!
De volgende dag was het W-day (wedding day) maar we begonnen met een stukje wandelen. Namen van de vlinders volgen misschien ooit laterx.
Gelukkig wist Cor de namen wel: Agraulis vanillae, Gulf fritillary

Pyrisitis lisa Little yellow (ook gedetermineerd door Cor)
Daarna de heleboel versieren met z'n allen en allemaal onze mooiste jurk aantrekken en toen was de trouwerij. Om de een of andere onverklaarbare reden was de temperatuur in een half uurtje ineens 10 graden gezakt, maar we hielden vol!


familieportretten maken (Jelka en Stijn waren er ook bij)

Zo goed als een Amerikaanse familie kunnen wij niet poseren

Hoewel de foto's een beetje doorelkaar zitten, is hier ook nog een filmpje. klik maar hier
en hier ook nog een keer klikken
De getuigen moeten tekenen


 Nadat de bruiloft voorbij was en we gegeten hadden en spelletjes gedaan hadden, werd het tijd voor een Sinterklaasfeestje. Sint had een Pietje gestuurd naar Texas die hard gewerkt had om allemaal engelstalige gedichten gemaakt had.

Het was écht een succes

Daarna dansen! Want feestje!
Kijk! Ook bewegende beelden van het dansen. Klik maar hier

Geen opmerkingen: