vrijdag 12 februari 2016

Groninger Museum en opening kampeerseizoen!

We hadden kaarten voor de tentoonstelling van David Bowie, om nou alleen voor een tentoonstelling 200 kilometer heen en weer te rijden, da's ook zo wat. We besloten met onze bus te gaan en in de buurt te kamperen. Het eerste plan was Lauwersmeer, maar de weersverwachting was niet zo heel goed dus besloten we wat meer in de luwte van het binnenland te gaan staan. Het werd een campinkje in Smalbroek (vlakbij Beilen)
De tentoonstelling was een beetje te druk, maar het was een schitterend multimedia event! Voor wie het niet weet: Bowie maakte niet alleen muziek, hij ontwierp het complete plaatje van zijn voorstellingen dus ook de kleding, de decors, de platenhoezen en het hele imago. 

Op de tentoonstelling was het verboden te fotograferen, Niels heeft er stiekem tóch een genomen. 

Er was ook een prachtige tentoonstelling van studio Laarman. Deze maakt schitterende 3D print objecten. Dit was echt een schoolvoorbeeld van waar wetenschap en kunst samenkomen.

Deze ornamenten zijn gewoon klimgrepen!

Zelfbouwpakketten met 3D print en 3D freestechniek, hoe je dat zelf in elkaar zet, zie ik nog niet helemaal...
Daarna liepen we nog even een rondje door Groningen. Altijd een leuke stad om even te bekijken.
tegelwandje met reclame
Daarna reden we naar de camping. Om een uur of half vier waren we er. De zon brak door en we gingen dus nog even een rondje lopen om de Makkummerplas op het Terhorsterzand.
Ons plekje 




Sterrenschot

's avonds was het wel behoorlijk fris. De eerste nacht met een beetje nachtvorst dit jaar...


Geen opmerkingen: