zondag 12 juni 2016

beetje saai blog vanwege digitale problemen...

Digitale problemen? Ja! Niels kreeg van de week op zijn werk een nieuwe telefoon. Een windows telefoon en daar is hij niet blij mee. Het is nog maar de vraag of hij z'n oude I-phone kan overnemen. En tegelijkertijd, o ramp, hield Niels z'n I-pad ook ineens op met functioneren zoals dat zou moeten. Gelukkig mocht Niels vrijdag wel weer gewoon een keer naar de Kreupel.

Dit zijn dan de fotootjes met de nieuwe telefoon. Daar zit nog geen waterdicht hoesje om, dus alleen vlak voor vertrek maakte Niels twee fotootjes.
Zaterdag gingen we eindelijk weer eens een stukje wandelen. We zochten een leuke Groene Wissel uit om Brielle want dan konden we meteen even op kraam- en nieuwhuis- bezoek bij Jan en Aranka. Door alle problemen met de I-pad, zijn de foto's die ik gemaakt had met het fototoestel verdwenen. Gelukkig hebben we de telefoon nog;-)
Brielle is écht een heel mooi stadje in een vesting. Je kan daarna langs het Brielse meer lopen

daar zijn ook nog een soort vestingwerken. De Stenen Kaap, de Kogeloven en de batterijen

Hier zit Nienke met Mila op schoot op kraamvisite

's Avonds weer lekker in de tuin eten want de zon deed weer goed haar best ondanks de slechte voorspellingen
Omdat we dus digitale problemen hadden, hadden we zondag een afspraak bij de Genius bar van de Apple Store in Amsterdam. De vriendelijke meneer daar, loste de problemen bijna helemaal voor ons op. Thuis moesten we de rest nog een doen, maar dat lijkt nu helemaal gelukt te zijn. Helemaal vergeten een foto te maken... Jammer.
Dan maar even snel een foto van de wandeltocht naar de bus op de terugweg. Ook in Amsterdam was het op een buitje na, best lekker weer.

Geen opmerkingen: