zaterdag 17 juni 2017

Cultureel middagje/avondje in Amsterdam


Via Facebook ontdekten we dat Agge Nebisj, de kletzmer band waar Rob in speelt, zou optreden in Amsterdam. Het optreden was gratis en je kon er voor weinig geld ook eten. Dat was een leuk idee dus togen wij naar Amsterdam Eerts even bij Pied a Terre wat boeken voor onze komende vakantie in de States halen en daarna liepen we vanaf de Overtoom naar de Westergasfabriek.



Amsterdam blijft gewoon op heel veel plekken mooi...
We gingen even wat drinken in het Ketelhuis. Binnen gekomen om een drankje te halen, staat het er helemaal klaar voor een receptie. Wat blijkt op dát moment wordt net de Nipkov-schijf uitgereikt aan de dames van de documentaireserie Schuldig. Terwijl ik op de drankjes stond te wachten, hoorde ik de uitreiking! Even later werd het terras dus overspoeld door blije mensen en camerateams die een itempje wilden opnemen met de diverse winnaars.



Beau van Erven Dorens door het wijntje heen(net niet gewonnen met het Amsterdam Project)

Eva Jinek (speciale vermelding)

Jet Bussemaker (de demissionair minister)

Frans Bromet (oeuvre prijs)

camera teams

Nadat we ons drankje ophadden, gingen we naar zaal 100 in De Wittenstraat. Daar was het eten en het optreden. Rob was verbaasd en verrast ons te zien. Hij kwam gezellig bij ons zitten eten en we hadden een leuk gesprekje met onze buren die familie waren van mensen uit de Beemster die ik bleek te kennen.

het (veganistische) eten


En omdat muziek niet is om naar te kijken, maar om naar te luisteren hier wat linkjes met filmpjes met de muziek. KLIK1 en voor het tweede filmpje KLIK2 en omdat je misschien een heel nummer professioneler opgenomen wilt horen en zien hier het derde filmpje KLIK3

Geen opmerkingen: