donderdag 20 juli 2017

Het kind in de VS wordt een echte mevrouw

Omdat Chaja geen blog meer bijhoudt en bijna nooit meer op Facebook iets post, hier een update over de kleine meid.
Deze week had ze allemaal groot nieuws.
Ten eerste hebben John en Chaja een huis gekocht. KLIK HIER voor een beschrijving en foto's van de makelaarssite van het huis.

Groot en echt hè?

Ook heeft ze een baan. Een echte grote mensenbaan bij de afdeling communicatie van een gemeentelijk natuurpark (als ik het goed begrepen heb). Het is een soort van Melkertbaan. In de VS (of in Nevada) mogen non-profit bedrijven een jaar lang een medewerker inhuren die door de overheid betaald wordt. Het is geen marktconform salaris maar wel een redelijk salaris en de mogelijkheid om een jaar lang je cv op te pimpen. Chaja had natuurlijk nog nooit een ècht Amerikaanse baan op haar cv dus als haar animeerwerk plotseling niet zou lukken, had ze geen planB. Dit helpt haar een planB te maken. Het animeerwerk gaat ook gewoon door. Voorlopig krijgt ze het erg druk en heel veel dilemma's. Want 3 weken Nederland dat zal waarschijnlijk niet zo gemakkelijk gaan en dan in maart weer, al helemaal niet. dat wordt keuzes maken voor Chaja.

ALS JE HIER KLIKT kom je op de website van haar nieuwe werk. Het is een lelijke website, maar het is aan Chaja om daar wat aan te doen.

1 opmerking:

Chaja zei

Nee niet een gemeente natuurpark. Ik werk bij de gemeente op de afdeling "parken en natuur" :)