zaterdag 12 januari 2019

Back to normal...ofwel wandelen in Lelystad, naar het theater en Rheden

Dinsdag om half acht vloog Chaja weer weg. Veel te vroeg moesten we dus naar Schiphol. Niels ging weer werken en Nienke de volgende dag ook weer.
Nienke leerde haken van een cliënt op haar werk
 Vrijdagmiddag moesten we naar een crematie in Lelystad. Na de crematie moesten we door naar Amersfoort maar we moesten er pas 's avonds zijn dus we hadden nog wat tijd voor een wandeling.
bloeiende hazelaar

eland

wilde zwijnen
 Van de zwijnen heb ik ook nog een filmpje. KLIK maar HIER

wilde zwanen
Na het wandelingetje door het natuurpark in Lelystad reden we naar Amersfoort. Daar gingen we eerst een beetje bieren en wijnen en wat eten.

Daarna gingen we naar het theater De Flint. Daar was de première van Starry,starry night een theatershow van Govert Schilling en Leonie Jansen. Een mooie show een soort College Tours meets Top 2000. We hebben echt genoten en na afloop even gezellig gesproken met Margreet en Govert.

Zaterdag moesten we nu toch eindelijk op verjaardagsvisite bij Stijn. Stijn kreeg iets minder aandacht dan Fenna en Kasper. Zij zorgden er wel voor dat ze aandacht kregen. Spelletjes, voorlezen en op Niels klimmen.
Ook ging Fenna nog even oefenen op de piano. KLIK HIER voor het filmpje
Fenna en Kasper hadden ook een heel grappig boek uit de bibliotheek. HIER KLIKKEN voor een filmpje waar ik probeer zo saai mogelijk voor te lezen

2 opmerkingen:

Chaja zei

allebei de links gaan naar Fenna speelt Piano. Ik wil het boek ook zien!

Niels zei

Veranderd! Was even mis gegaan...