zondag 20 juni 2021

Rustig Feestweekend

Het was weer een rustig weekend. Vrijdag moest Nienke werken en Niels deed boodschappen en ging op bezoek in Harlingen. Ook kreeg hij het artikel toegestuurd waarvoor hij van de week geïnterviewd was. 

Niels stond in de Kennemerlander, een van de edities van het NoordHollands Dagblad

 Nadat Nienke klaar was met werken, sprongen we in de auto en stortten ons met gezwinde spoed in de files van Nederland om om een uur of vijf in Rheden aan te komen. 21 juni is Fenna namelijk jarig en dat moest natuurlijk gevierd worden. Aangezien Nienke zaterdag ook jarig was en visite kreeg en ze op zondag moest werken, leek een avondvisite en blijven slapen de beste optie.



dat witte ding is de larve van een kapoentje, een kleine lieveheersbeest soort. Leuk daarbij is om ook de leizen en de mieren te zien.

onderweg waren er prachtige luchten omdat de atmosfeer wat instabiel werd en er onweer op komst was.


Fenna werd ontzettend verwend. Harry Potterlego

en een echte mobiel! Hier even oefenen met bellen met Niels
nog meer mooie luchten


slingers ophangen
Na het (feest)ontbijt, gingen wij naar huis want mijn verjaardag moest gevierd. Eerst even bij Mirjam langs want voor haar is het toch ook een bijzondere dag en daarna koken want er kwamen eters. Om een uur of drie kwamen de eerste gasten

het was weer erg gezellig
En zondag begon de dag weer vroeg want Nienke moest weer werken. Eenmaal thuis was daar een lekkere maaltijd van Niels en een vuurtje om de avond mee door te brengen.

heerlijke aspergesalade

kleine vos op de braam


Geen opmerkingen: