dinsdag 28 november 2023

Eerste dag Kraamhulp

Het was over met de vakantie vandaag! John moest weer werken en daarom moesten wij om 8.00 uur bij Chaja zijn zodat ze Oscar naar de opvang kon brengen. We moesten de wekker zetten. Vannacht had het flink gevroren. Toen wij van huis gingen vroor het nog 7 graden. Het was even spannend. De auto wilde bijna niet starten. Gelukkig lukte het net. Bij Chaja aangekomen lieten we de motor maar draaien want Chaja en Oscar gingen toch meteen weg met de auto.
Chaja ging zonder Noah weg, dus wij moesten op hem passen. Dat ging goed. Toen Chaja terugkwam had hij schone kleren aan en lag hij lekker te slapen.
Kopje koffie en alles inpakken en we gingen op weg. Eerst naar de accuwinkel. Accu doorgemeten en ja, hij was zo ver leeg dat als het koud was, hij niet meer kon starten. We gingen eerst een wandeling maken en daarna weer terug voor een nieuwe accu.

wandelen met de kinderwagen

Kijk dat frommeltje nou eens liggen

Amerikaanse smient

musgors

Gambel's kuifkwartel (eigenlijk zaten deze niet in het park maar onder ons raam in het huisje waar we verblijven. Ze waren er heel luid naar elkaar aan het roepen en achter elkaar aan aan het rennen)

Aan het einde van het asfaltpad door het park begint de bergwandeltocht, maar ja niet geschikt voor kinderwagens en al met al hadden we toch zo'n 7 km gewandeld. (best veel als je pas een keizersnee hebt gehad)

Even lekker in het zonnetje op een bankje
Daarna gingen we de nieuwe accu halen en daarna ergens lunchen. Dat was lekker en gezellig.
Noah ook lunch
Daarna gingen we terug naar Chaja's huis. Daar ging Niels de ramen lappen en de roos snoeien en ik Noah wiegen en tevreden houden terwijl Chaja even ging liggen. Kortom, we waren de kraamhulpen.
Na het eten, Joepie John was er ook weer, deden we de afwas en gingen we weer naar ons huisje.

Geen opmerkingen: