dinsdag 29 juni 2010

wandelen en naar de film

Vandaag had Nienke weer eens met Bianca afgesproken om een stukje te wandelen. We deden een rondje De Woude. Het was prachtig weer daarom waren we vroeg op pad. Het is een leuk rondje, maar zoals je kunt zien, waren er wel heel erg veel muggen en vliegjes. De wandeling was wel wat kort, maar het terras was er niet minder gezellig om.
Weer terug bij het dorp.
Het kerkje van De Woude
De Woude is een klein eiland. Ze hebben er kennelijk alleen kleine brandjes...
We gaan in de veel te warme trein naar Rotterdam naar het filmfestival waar Chaja d'r animatiefilmpje draait. Aangezien Nederland voetbalt, staat er overal file en gaan wij met de trein en eten in Rotterdam een hapje en drinken wat op een terrasje.
Rotterdam is écht best wel mooi. Hier het beroemde gebouw van De Stijl: De Unie.
Wij zitten lekker te eten op een leeg terras aan de Oude Binnenweg. Alleen binnen in de kroegen is het druk. Nederland voetbalt.
De wedstrijd is afgelopen, de straten en terrassen zijn weer vol.
Hier zit ze dan, de geslaagde. Straks gaan al haar vrienden voor het eerst haar animatie zien op het Fin festival van de Willem de Kooningacademie. Ze vindt het best spannend. Maar achteraf vond iedereen het mooi. Waarschijnlijk gaat Chaja hier binnenkort een linkje plaatsen naar haar animatie. De animatie heet "La Lune"en is geïnspireerd op een schilderij van Joán Miro.

Geen opmerkingen: