zondag 15 december 2013

Rondje IJsselmeer

Vrijdag de 13e! Oei! Toch hebben we weer heerlijk en gezellig gegeten in Hotel de Goudfazant in Noord. met de Reetgroep.




De wijn was ook lekker
De volgende dag gingen wij alweer bijtijds de hort op. Via het prachtige Ilperveld naar Pied a terre op de Overtoom en vandaaruit naar Zeist. Niels wil een nieuwe kijker en we hebben een kritisch vergelijkend warenonderzoek gedaan. Jammer genoeg wordt het toch echt een Swarovski. Niels gaat voor de 8X32. Die kijkt erg mooi. Dat kon ik zelfs ook zien. Even spaargeld regelen maar dan gaan we 'm binnenkort ook halen.
Mooi he? Deze foto is onder een vlieger gemaakt.
Vanuit Zeist gingen we naar Spakenburg. Daar was Nienke nog nooit geweest en het schijnt een leuk stadje te zijn. Het was wel aardig, maar het leukste. alle bootjes, lag nogal verstopt onder zeiltjes

Botenlift

apart huisje



Overigens was het markt in Spakenburg. Ondanks dat hebben we toch maar drie dames in klederdracht gezien. Ik durfde toch niet te vragen of ze op de foto wilden. Niks dus. Maar, we gingen weer verder. Naar het KWF bos. even de boom van Tanja controleren. Stond er nog goed bij. Even verderop hebben we nog een cache gevonden. Een heel leuke.
Kijk, je kon hier een biertje tappen voor onderweg
We kwamen bij de dijk. De Vossenmeerdijk, heet ie. Er zaten heel veel vogels. Wij stopten ook even om te kijken op een plek waar heel veel vogelaars met teletoeters stonden te kijken.
Zie je de morinelplevier? Wij wel!

Zie je wel! we bedenken het niet zomaar!
Daarna reden we nog door naar Ried waar we gezellig gegeten hebben en 's avonds weer terug naar huis. Rondje IJsselmeer.

Geen opmerkingen: