maandag 11 augustus 2014

weekendje weg in eigen land

He, he, het was weekend. Tijd om weer wat uit te rusten. Omdat er vrijdagavond geen Kreupel was, besloten we even naar Friesland te gaan. We gingen gezellig even bij Tom en Rita in Ried langs. de volgende dag, kocht Niels een nieuw fototoestel. Een Sony  DSC-HX300 met 50X optische zoom. Die moest natuurlijk uitgeprobeerd worden.
Macro gaat goed

portretfotografie nog steeds niet zo...;-)
 's Avonds waren wij uitgenodigd door RenĂ© op het zeilschip de Schuttevaer. Met dat schip voeren wij een rondje om de Kreupel onder het genot van een hapje en een drankje met allemaal goede vrienden van Naomi. Het was erg gezellig.


de zeehond van de Kreupel




Henke en Gertie bleven bijmons slapen maar moesten vroeg uit de veren want wij moesten zondag naar Zuid-Limburg. En dan bedoel ik ook ZUID! In Eys, hadden Erwin en Astrid een barbecue georganiseerd omdat ze even in Nederland waren. Dat combineerden wiij met een wandelingetje op zoek naar een gentiaan en caches. We hebben slechts een cache en geen gentiaan gevonden.



Kijk, 50 keer optische zoom!


Kaboutertje midden in het Eyserbos

1 opmerking:

Richelle zei

De foto's zijn mooi gelukt. Friesland ben ik nog nooit geweest, maar dat wordt wel eens tijd om te gaan kijken vind ik! Zelf ga ik vaak een weekendje weg naar Breda omdat je daar echt van alles heb om te doen.