maandag 9 oktober 2017

Boompje slopen, stadswandeling en voorstelling

 
 Het was een gewone zondag vandaag. Eerst ging Niels onze buren even helpen met hun veel te grote conifeer tegen hun voorgevel weg te halen. Nienke ging de bus schoonmaken en boodschapjes doen en dat soort dingen. 



Daarna gingen we op pad. We gingen naar Amersfoort. Om een uur of drie kwamen we er aan en deden een Groene Wissel stadswandeling. (op onze nette schoenen)




Wat een mooie oude stad is Amersfoort. In echt centrum merk je nog echt het middeleeuwse stadsplan. De wandeling ging natuurlijk heel veel door de parken en de villawijken aan de buitenkant van het centrum. Ook mooi hoor.


Na een kilometer of 10 op onze nette schoenen gewandeld te hebben door steeds blubberiger wordende parken, besloten we het centrum maar weer op te zoeken. Het was zowaar lekker warm en zonnig.


terrasjesweer dus
 Daarna verkenden we de stad nog een stukje. Op zoek naar een restaurantje. We kwamen terecht in een Kroatisch (achtig) restaurantje. Lekker en niet te duur.

Na het eten liepen we naar Theater de Flint waar onze voorstelling plaats zou vinden. Patrias van Paco Peña. Een mooie indrukwekkende voorstelling en op een of andere manier akelig actueel. KLIK HIER OP DEZE LINK voor een heel lange samenvatting van de voorstelling



Geen opmerkingen: