zaterdag 18 november 2017

DWDD, Ethiopië, duinen en grote pompoentest

We hadden weer weinig te doen. Donderdag werd Nienke plotseling gebeld of ze bij DWDD kon werken. Dat lukte dus was ze bij 20 allergehoorzaamste kindertjes van het Nieuw Amsterdams Koor, die ook nog heel mooi konden zingen, hoewel dat in de uitzending niet zo opviel.
repeteren in de studio van Pauw

Edwin Rutte krijgt hun nieuwe cd uitgereikt
Vrijdag had Nienke een crewborrel in Amsterdam en omdat we Dajo die dag net uitgenodigd hadden om te komen eten, at hij lekker mee toen we besloten daar in de buurt uit eten te gaan.
We aten in Ethiopisch restaurant Lalibela.

Etiopisch bier


Erg leuk en ook lekker
Zaterdag was het weer tijd voor een wandelingetje. We gingen wandelen in de AWD vanaf ingang De Zilk. Dit is werkelijk het meest stille stukje Nederland, of in ieder geval duinen. We kwamen bijna geen mens tegen. We liepen ook grote stukken dwars door de duinen of ruiterpad omdat er gewoon geen wandelpaden waren. En dat zo in de Randstad! Heel bijzonder.
natuurlijk wel veel damherten


Mooie luchten


onstuimige zee





aardster





pas toen wij weer in de auto waren, begon het te regenen
Daarna fietsten we snel naar de Volgerweg alwaar wij uitgenodigd waren wat te komen drinken voor de verjaardag van Jan. Behalve drinken, mochten we ook wat eten. Jan kweekt verschillende soorten pompoen. Er is een nieuwe soort die veel meer kilo's per hectare opbrengt, maar die volgens Jan minder lekker is. Ze hadden een blind proeverij gehouden met 4 verschillende soepen. Allemaal met exact het zelfde recept gemaakt en wij moesten beoordelen welke het lekkerst was. Erg leuk en lekker om te doen.
Het nieuwe soort werd massaal als de minst lekkere gekozen.


Geen opmerkingen: