vrijdag 17 mei 2019

Lekker op pad

Al heel lang geleden hadden we deze week geblokt in onze agenda om een weekje weg te gaan. Het weer zag er niet al te best uit dus het besluit waar we heen zouden gaan hebben we donderdagavond definitief genomen. Het zag er nergens écht goed uit, dus gingen we maar voor Denemarken omdat we daar eigenlijk nooit heen gaan. Donderdagavond moest Nienke nog werken en vrijdagmorgen moest Niels nog werken, maar om elf uur konden we vertrekken.
Pijlkruidkers op de afsluitdijk. Laatste jaar dat het er staat, waarschijnlijk. Vanwege de grote verbouwing van de dijk.
 Na een uur of zes rijden en stilstaan (bij Bremen en Hamburg), vonden we een campinkje op onze route via Google. Het was een erg aparte camping. Er stonden wat oude caravans waarvan het onduidelijk was of ze nog gebruikt werden. Er was een kroegje waar we ons moesten inschrijven waar het vol zat met rokende en bierdrinkende Duitsers. Volgens een bordje was de kroeg alleen op vrijdagavond open, maar het sanitair en alles was keurig en prima in orde. Ach, voor een nachtje...
 's Avonds even een ommetje naar een cache in de buurt die wel erg mooi was.

travelbug die naar de VS wil, meegenomen.

Geen opmerkingen: