vrijdag 31 januari 2020

Kleinkunstavond

Donderdagavond gingen wij naar de Harmonie in Leeuwarden (het theater aldaar). WE kwamen in een gigantisch lange rij terecht, maar die bleek voor de voorstelling van Najib Amhali te zijn. Wij gingen naar een iets kleiner zaaltje. Daar traden eerst twee dichters op. Eentje was een voormalig stadsdichter van Leeuwarden en droeg allerlei gedichten voor, in het Fries. Het was best een beetje te begrijpen en het klonk mooi. Hij heette Arjan Hut. Meer weten? KLIK hier. Daarna was er een dichter die allemaal heel korte gedichtjes voorlas in 5 minuutjes. Daar zaten ook wel mooie tussen.
Daarna kregen we muziek. Annefloor trad op met 5 prachtige zelfgeschreven liedjes. We zaten helemaal vooraan en daardoor durfde ik niet zo erg te filmen. Niels durfde dat uiteindelijk wel en heeft een nummer gefilmd. Dan kan je wat horen, maar dit is wel net het enige nogal depressieve nummer. Maar wel heel mooi! KLIK hier voor het filmpje!
Na afloop dronken we nog even wat in een leuke bierkroeg en toen reden we het hele end weer naar huis. Blij dat we geweest waren!

Geen opmerkingen: