zondag 2 februari 2020

Oppassen, haas en voorjaarskriebels

Dit weekend hadden we beloofd op te passen in Rheden. We moesten ook brood halen en dus ging Niels vroeg op pad, terwijl ik alvast ons avondmaal voor morgen ging marineren. De haas die we een tijdje terug ook gegeten hadden en die Niels langs de weg had gevonden, moest maar eens op.
De grapjurk had de pootjes eraan laten zitten

deze had ik nodig om ze eraf te krijgen
We stapten in de auto en reden richting Rheden. Eerst even een stukje wandelen.
restant van de storm vorig jaar


Na onze wandeling, gingen we naar Jelka en Stijn. Na een uurtje gingen zij er opuit omdat ze 8 jaar geleden getrouwd waren (zie ons blog van 8 jaar geleden KLIK). Toen hadden de kinderen wel zin in een wandelingetje naar het bezoekerscentrum.


Rennen en springen in de "zwijnenkuil"
Daarna gingen we thuis even wat drinken en spelen en even later gingen wij ook lekker uit eten. Voor ons was het per slot van rekening ook 8 jaar geleden dat Jelka en Stijn getrouwd waren. We gingen naar het pannenkoekenhuis.


Wat een apart fenomeen is dat toch zo'n pannenkoekenhuis. Oké, misschien is dit een goede, maar om nou een half uur in de rij te gaan staan wachten voor een tafeltje in het pannenkoekenhuis? Ik snap het niet. Maar, zo was het wel toen wij om 18.30 uur weer weg gingen. We stopten de kinderen in bed en niet zo heel veel later kwamen de langgetrouwden weer terug. De volgende dag (vandaag) regende het dat het goot en viel onze van te voren geplande wandeling in het water. We gingen maar gewoon naar huis. Daar vlogen we tegen de muren op. Weer een muurtje schilderen. Niels schilderde en ik maakte alles schoon.
wie wat bewaard die heeft wat...

we hebben niet eens een videorecorder/afspeler 

schilderen

schoonmaken
Nadat alles weer zo'n beetje op zijn plek stond en weer schoon was, moest ik weer verder met de haas die nu wel goed gemarineerd was.
aanbraden

nog wat vulling

twee uur stoven

botten eruit halen


eet smakelijk!

Geen opmerkingen: