zaterdag 17 maart 2018

Hè ja, weer eens verhuizen! En John is er ook

Het zat er al een weekje aan te komen maar, dinsdag kregen we dan toch de sleutel van Mirjams nieuwe appartement in het Woonzorgcentrum Tiengemeenten in Purmerend. We hadden 7(!) dagen om over te gaan naar haar nieuwe huis en aangezien zaterdag John ook naar Nederland komt en we daar allerlei activiteiten mee gepland hadden, hadden we eigenlijk alleen vrijdag om te verhuizen. Mirjam ging vrijdagmorgen gewoon naar de dagbesteding en wij hadden gelukkig, Dajo, René en Cecile bereid gevonden om te helpen. We pakten alles in bij de Zuiderhof


en daarna pakten we alles weer uit in de Tiengemeenten
 Om vier uur haalde Nienke Mirjam op bij de dagbesteding en nam haar mee naar boven.
intake gesprekje


Bijna het zelfde als in de  Zuidoostbeemster

moe maar tevreden met de helpers uit eten
Zaterdagochtend gingen we eerst weer naar de Zuiderhof om weer wat puin te ruimen en met weer een bus vol dozen reden we weer naar huis. Daar sorteerden we alles weer in vuilnis, bewaren, verdelen en nog naar Mirjam. Ook moesten we nog gewoon wat boodschappen doen en zo.
onderweg bleek dat ondanks de kou, de lente onmiskenbaar eraan komt!
 Nadat we naar de Noppes en de afvalstraat geweest waren, reden we weer even naar Mirjam, daar waren Chaja en John ook. Na een uurtje gingen we met Chaja en John weer weg en reden we naar het strand bij Egmond.





Geen opmerkingen: