woensdag 1 juli 2020

Verplaatsing

Nog een fotootje van gisterenavond. De Rijn
Vandaag was na het ontbijt ons wandelarrangement afgelopen. We reden eerst naar Koblenz omdat daar een buitensportwinkel was. Niels wilde even kijken voor een andere hoed. Nee. We liepen ook nog een rondje door de stad. Niet bijster interessant maar wel met allemaal open winkels. Dat hebben we weleens anders meegemaakt.
Niels zit lekker te ontbijten naast de drankentafel
Daarna reden we naar Groesbeek waar het zachtjes regende terwijl we aankwamen op de camping van Staatsbosbeheer. We zetten de bus neer, aten een broodje en liepen naar het dorp voor wat boodschappen bij de plaatselijke grootgrutter  Ondertussen was de zon gaan schijnen.

ze komen wel heel dichtbij


er sscharrelen de hele tijd twee jonge roodborstjes om onze bus
Na de boodschappen, het theedrinken, bierdrinken, beetje rommelen, eten, afwassen en koffiedrinken, hadden we de hele dag eigenlijk nog niks gedaan. We besloten een wandelingetje te maken. Vlakbij de camping begint en eindigt het "filosofenpad". Wij besloten die te gaan wandelen. dat was leuk had de vrijwilliger van SBB gezegd. Nou, nadat we hem gelopen hebben, weten we nog niet waarom het filosofen pad heet en weten we ook nog niet wat er zo leuk was aan dit stukje bos. Wel even lekker gewandeld.
daar lopen we

Geen opmerkingen: