zaterdag 7 mei 2022

Opa- en omaën (ja dat is een werkwoord)

Vandaag zouden we iets met z'n vieren of met z'n drietjes doen. Chaja moest eerst met Oscar naar de opvang voor Muffins with Mommy, in het kader van moederdag. Daar zou ze bedenken of ze Oscar mee zou nemen of niet. Ze liet Oscar achter en zodra ze thuis was, had ze daar spijt van. We gingen Oscar om elf uur weer ophalen van de opvang. Daar kotste hij bij aankomst van Chaja alles onder. Er scheen iets te heersen op de opvang. Verder leek Oscar nergens last van te hebben dus gingen we toch gewoon naar het tuincentrum zoal we bedacht hadden.
er waren daar ontiegelijk veel kabouters

 
mooie deuren als decoratie

een kabouter speelhuis
We kochten wat zaadjes en een hummingbird feeder (kolibrie voederfles), we hebben namelijk  al een paar keer een kolibrie gezien in de tuin. Na het tuincentrum gingen we naar huis. Eens kijken hoe het met Oscar gaat.

het ging best goed met hem. Oscar had als enige kind geen moederdagcadeautje gemaakt. Dat vond Chaja niet zo leuk. Toen ze hem ophaalde, had hij wel snel iets gemaakt, maar daar had hij overheen gekotst. Daarom gingen Oscar en ik iets maken voor Chaja.

Samen weer op zoek naar bugs. En daarna toch weer even met de autootjes spelen. KLIK hier voor een lekker spelend jochie

Nadat we het cadeautje ingepakt en verstopt hadden, kon Oscar niet meer wachten met het geven. KLIK voor bewegende beelden.
Na de lunch gingen we even naar San Rafael Park. Niels wilde nog even het arboretum wat beter bekijken en Oscar houdt erg van de dino-speeltuin die daar in de buurt is. Nadat hij daar gespeeld had, wilde Oscar graag weer even een rondje om het meer lopen. Dat wilden wij ook wel.

kussende bomen

in de buis in de speeltuin

bloesem

steeds weer die rare wolken in en om Reno

dikbek fuut

Savannah gors

het meer met de waterval

ringsnaveleend

roodstaart buizerd (juveniel)

gouden grondspecht
We zagen ook nog een aantal kolibries in het park. Jammer genoeg is het me niet gelukt er een op de foto te zetten. En ze waren echt! Ze hadden geen rood petje op en een zwaar shaggie in hun snavel!
Na het park gingen we weer naar huis. Tegen etenstijd, gingen Chaja en John weg. Ze gingen met z'n tweetjes uit en wij gingen oppassen. Eten deed Oscar eigenlijk niet, mar hij had al aardig wat gesnackt dus dat kon ons niks schelen. Na het eten gingen we weer een wandeling maken door de buurt. Na de wandeling moest Oscar naar bed. Hij ging lekker in bad en daarna in bed. Geen enkel probleem en reuze gezellig.

Geen opmerkingen: