donderdag 1 september 2016

Piramides in Bosnië?

Vandaag 1 september, gingen Joris, Niels en Nienke met z'n drietjes op stap. Danijela had wat quality time met haar ouders en wij gingen naar een omstreden plek in de buurt. Er zouden daar allemaal heel oude piramides zijn. De familie van Danijela geloofde er niet in, maar wij wilden het met eigen ogen zien en er lagen ook caches. Nadat we toegang hadden betaald aan een mannetje dat volgens Joris vroeg of we wel genoeg energie hadden, bleek hij gevraagd te hebben of we wel energie konden voelen en moesten we op een speciale plek gaan staan of zitten om het te voelen. Nou...niet dus. We liepen richting cache de pyramide op.
Bord waaroop duidelijk te zien is dat de piramide energie uitstraalt ;-)

Vrijwilligers en studenten graven de hele berg af zodat je beter kan zien dat het eigenlijk een piramide is

Niels bestudeert een scheur, misschien liggen er wel oude mummies!

De pyramide heeft vier vlakken in een hoek van 45 graden. Die moesten we op en ook weer af. Op sandalen en een rokje, want daar hadden we niet op gerekend


Nog een piramide in het landschap.
Na deze ervaring gingen we weer terug naar Zenica. Ik ging op een terras een blog proberen te maken en Joris en Niels deden inkopen op de markt. Wij waren nogal melig geworden van onze piramide ervaring en geloven er geen bal van.
Hier een link over de piramides. KLIK maar

Geen opmerkingen: