dinsdag 2 juli 2019

Sneeuw

We zitten hier voor een dicht kroegje met een klein beetje internet, De foto's zitten een beetje door elkaar, maar dat moet maar even met dit internet. Vandaag gingen we weg uit South Lake Tahoe. We hebben een campinkje uitgezocht en gereserveerd "Hope Valley Resort" dus onze wandeling zochten we ook in de buurt van Hope Valley. We gingen de "Two Top Lakes" wandelen. Een wandeling langs twee meren hoog in de bergen. Toen we aankwamen rijden bij de parkeerplaats, lag er erg veel sneeuw en toen we gingen wandelen lag er ook nog veel sneeuw. We liepen achter een stel mensen aan dat de snowshoe's mee had en er erg professioneel uitzag. Het pad was door de sneeuw lastig te vinden maar in het voetspoor van die mensen ging het goed.


veratrum



Er kwam al meer en meer sneeuw en op een gegeven ogenblik hebben wij besloten terug te gaan terwijl het stel met de sneeuwschoenen door ging op hun sneeuwschoenen.  We liepen nog een lagere wandeling bij dezelfde parkeerplaats naar een ander meer
 Daarna deden we nog een wandelingetje door het rivierdal. Dat was ook heel mooi.


Daarna reden we naar de camping en zetten daar onze tent op (nou ja die van Chaja en John). We maakten wat te eten, zaten bij het vuur en toen het hout op was gingen we slapen. Vannacht was het weer 3 graden!
kokkerellen

1 opmerking:

Miriam en Astrid zei

Hallo Nienke
vandaag met Mirjam de foto’s bekeken, wat een mooi kindje en wat zullen jullie en de ouders trots zijn. Vanuit deze kant Gefeliciteerd met de geboorte van Oscar.
Als verrassing voor Mirjam twee foto’s uitgeprint en op haar kamer gehangen. Ze was hier zo blij mee!
Zondag zullen wij opnieuw reageren op de blogg we kijken alle dagen, maar alleen ik kan inloggen en reageren..
Groetjes en veel plezier, Mirjam en Astrid