zondag 28 juni 2020

Rampdag met leuke vlinders

Nou, de foto's zitten weer allemaal door elkaar. Geen probleem. Vandaag vertrokken wij met de trein van 9.06 uur uit Braubach naar Filsen. Daar, waar onze wandeling gisteren officieel eindigde, begon de wandeling van vandaag. Het was bewolkt en winderig. Niels zette zijn hoed af en maakte die vast aan zijn rugzak (nou ja, ik). We begonnen met een paar pittige klimmetjes en daarna liepen we een tijdje over een soort hoogvlakte.
bruin zandoogje

koevinkje

geelspriet dikkopje
 We liepen een heel eind en opeens hadden we in de gaten dat er iets miste aan Niels zijn rugzak. Z'n hoed! We liepen even terug maar bedachten al heel snel dat we de hoed al zeker twee uur niet gezien hadden. BALEN! hoed weg. De rest van de vakantie...


wilde weit




zwartspriet dikkopje
eikenpage

roodpoot schildwants





grote groene sabelsprinkhaan

braam parelmoer

in 1754 is hier een landarbeider beroofd en vermoord
 Toen kwamen we in Kesteren waar ons hotel is. Het is een kneuterig Duits hotel waar we ruim driekwartier moesten wachten tot de mevrouw van het hotel ons kon helpen met inchecken. Ze had het reuze druk met haar organisatie en weet ik wat.
wel grote wijn glazen

supergezellige eetzaal

's Avonds bij het eten kwamen we gezellig aan de praat met medereizigers Wim en Trees die dezelfde reis doen als wij. Dat was toch nog gezellig in de eetzaal.

Geen opmerkingen: