zaterdag 25 september 2021

Atapuerca en Palencia

Vandaag reden wij richting Palencia. Een plaats op het plateau van Castilia y Leon. Maar onderweg stopten we nog even in Atapuerca. We hadden bij het televisieprogramma Govert naar de oorsprong van de mens, gezien dat hier prehistorische opgravingen waren. Dat leek ons wel interessant. KLIK hier voor een link naar de programma's (het was op 3 september maar we hebben hier nauwelijks internet)



 

herfststijlloze
Daarna reden we naar Palencia. Wij zagen ooit een programma van Gort over de grens waarin hij naar Palencia ging.  KLIK hier voor een link naar dat programma. Dat klonk zó leuk, daar wilden wij ook heen. Nu hebben we zulk slecht internet dat ik echt niet meer foto's kan uploaden maar...

Het viel wat tegen. Het regende en was best frisjes. Het was zaterdagmiddag en alles was dicht. Buiten een stuk of wat kerken (die we allemaal bekeken hebben) en een markthal die dicht was, was er niet veel te zien. We hebben rondgelopen, terrasjes bezocht (maar ja koud en regenachtig dus niet lekker mensen kijken). We zijn lang bezig geweest een lekker restaurant te vinden voor 's avonds en we zijn uit eten geweest. Palencia viel bij ons wat tegen.


Geen opmerkingen: