woensdag 29 september 2021

Paddo trip naar grote hoogte

Het is weer zover, nauwelijks bereik. Even afwachten of dit een volledig blog wordt dus... 

vol goede moed gingen wij vanmorgen op pad voor onze eerste echte bergwandeling van deze vakantie


We liepen het hoge pad (in de hoop mooi uitzicht te hebben) maar nee, we liepen door een buxusbos. Ook mooi. 

En toen had ik allemaal foto's van prachtige paddenstoelen. De een nog mooier dan de ander, maar ja... Geen verbinding met het wereld wijde web. Dat moeten jullie dus gewoon maar geloven.
YES! nu doet de wifi het wat beter. Een kleine compilatie van paddo's


Na het prachtige paddenstoelenbos, kwamen we na twee uur lopen op een parkeerterrein waar vanuit allemaal wandelingen begonnen. Een wandeling richting waterval die eruit zag alsof je dat met de rolstoel kon doen en waar heel veel mensen heen gingen en een wandeling naar de Mirador de Ordesa. Een uitzichtpunt. Die gingen wij nog even doen. Het pad ging niet een klein beetje stijl omhoog. We liepen weer ruim twee uur omhoog. Er kwam maar geen einde aan en uiteindelijk liepen we dus gewoon tegen die kale rechtopstaande rotsen die je op de foto hierboven ziet, op. Het was heerlijk klauteren en afzien! na van het uitzicht en de boterhammen genoten te hebben, liepen we weer naar beneden.
broodje dus


Ruim 8 uur ongeveer 19 kilometer en ongeveer 1700 hoogte meters later waren we weer op de camping waar we van een welverdiend biertje op het campingterras genoten. Het had toch leuk geweest als jullie de foto's hadden kunnen zien. Nou ja, kom maar een keer kijken.




Geen opmerkingen: