vrijdag 8 september 2017

twee wandelingen met verkeerde verwachtingen

Vandaag ontdekten we dat het ook wel eens een beetje tegen kan vallen. We hadden een State Park uitgezocht in de buurt van Carson City. Het Dayton State Park. Op de website zeiden ze dat er ook wandelingen waren. We konden er verder niks over vinden, maar meestal wijst het zichzelf en is er toch een leuke wandeling. Ook deze keer stond er bij de parkeerplaats een bordje met daarop heel duidelijk: Trail. Die gingen we dus doen. Al snel bleek dat er weinig trail was. Het was een stukje ruige grond bij het riviertje waar je wat in rond kon scharrelen. Dat hebben we een uurtje gedaan en toen hadden we alles wel gezien.
een hagedis

het landschap

een vlinder en wel deze. KLIK op de link

een sprinkhaan
Toen we dus al snel klaar waren, reden we toch maar weer naar Lake Tahoe waar we nog wat wandelingen aangekruist hadden. Degene die we nu gingen doen werd heel romantisch omschreven. Je wandelt door een bos vol met vogeltjes naar een gebied met een kreekje waar de bloemen bloeien en de watervogels vrolijk spartelen. Vast wel. Maar dat is dan in de lente. Nu was het een droog dennenbos en ook bij het kreekje was niet zoveel aan de hand.
een paddestoel die uit de grond barst


het weiland bij het kreekje

dennenappels

een soort drieteenspecht


Het vochtige land om de beek
Het was niet helemaal wat we ervan verwacht hadden, maar misschien raken we wel wat teveel verwend. Het was natuurlijk best wel een heel leuke wandeling. Alleen niet zo spectaculair


Geen opmerkingen: