vrijdag 18 februari 2011

Een dagje naar het strand!

Ja, ja, het was zover. Eindelijk hielden we dan een dagje écht vakantie met een stapelboeken en zonnebrand gingen we naar Deerfield beach. Zoals je hier kunt zien hebben we ook nog echt gezwommen.
Een jonge ringsnavelmeeuw houdt de wacht bij ons.

Er was ook een hele lange vispier in zee. Ooit was Mister President Henry Ford er nog op visite geweest om de mensen van Deerfield te groeten. Dat was in 1976 en ze waren er nóg trots op! Op de pier waren allemaal mensen fanatiek aan het vissen. We zagen ook allerlei grote vissen zwemmen.
Daarna gingen we op onze queeste. Op zoek naar een cribbage board. Daartoe gingen wij de gigawinkel Wall Mart in. Daarna naar een giga Toys R Us. We keken onze ogen uit. Niet normaal zo groot!
Eenmaal weer terug bij Erwin en Astrid, kwamen we ook nog een heel mooie vlinder tegen. We moeten nog even opzoeken hoe hij heet, maar mooi is ie!

3 opmerkingen:

Chaja zei

Dat is niet zwemmen, dat is staan in het water net zo lang totdat er een golf over je hoofd komt. Maarja die meneer met die dikke buik vond het wel leuk geloof ik !
;)

Cor zei

Dit is een Papilio palamedes oftewel de Palamedes Swallowtail, komt voor in Florida en enkele kuststaten ten noorden en ten westen. De "Queen" was een Agraulis vanillae oftewel Gulf Fritillary. Geweldige reis zeg!!

Nienke zei

Nou hoor! Ik zwom later wel echt en mijn haren werden ook echt nat en er stond ook een heel sterke stroming!