zaterdag 19 februari 2011

Wandelen met Erwin en Astrid en daarna bijkomen

Vandaag hadden Erwin en Astrid al weekend. We gingen gezellig met z'n vieren wandelen in het Jonathan Dickinson State Park. Eerst leverden we onze huurauto weer in bij Alamo. Dat was in een wip geregeld. Jammer, de vakantie begint wel erg op te schieten en voorbij te raken. Maar goed eerst nog wandelen. Het was in de buurt van West Palm Beach. Een soort duingebied waar 5 jaar geleden een hurricane overheen is getrokken en twee jaar geleden een bosbrand.
We liepen over de zandpaden in het gebied. Het was er op een heel parte manier heel mooi. Jammer genoeg was het er wel doodstil wat dieren betreft. Er vlogen wat gieren en twee buizerden. Verder waren er sporen in het zand. We zagen een beest wegschieten wat heel goed een gordeldier geweest zo kunnen zijn, maar zeker weten we het niet.
Ook deze mooie vlinder zagen we. Cor, doe je best!
Ook kwamen we deze mooie zaden tegen. Soms maakt de natuur toch prachtige kunstwerkjes.
Zo ook bij deze verbrande boom. Mooi! Maar, hoe bestaat het dat ie nog staat
Er was ook een uitkijktoren van waaruit je mooi over het hele gebied kon kijken. In de verte, niet eens zo heel ver, lag de zee.
Daarom gingen wij na een warme wandeling door het mulle zand van zo'n uur of vier even lekker op een terras aan zee een biertje drinken.
En eenmaal terug bij Astrid en Erwin thuis kregen we een heerlijke en mooie Margaritha. Mmm!
En 's avonds na het eten even lekker relaxen met een glaasje champagne in de jacuzzi! Bah, wat is het leven toch slecht.

1 opmerking:

Cor zei

Dit is een Eurytides marcellus, een Zebra Swallowtail.Groetjes, Cor.